Start verkoop zes zelfbouwkavels Prijssehoek
16-11-2016

Op 1 december a.s. start de verkoop van zes zelfbouwkavels aan de Prijssehoek in Parijsch. Bent u nieuwsgierig naar de zelfbouwkavels en de designkavel? Kom naar de start verkoop op donderdag 1 december a.s. van 19:00 uur tot 21:00 uur bij Restaurant De Ontmoeting aan de Admiraalvlinderlaan 2 in Culemborg. Ons team is tijdens deze start verkoop aanwezig en beantwoordt graag uw vragen over de zelfbouwkavels en de mogelijkheden.

 

Meer informatie:

- Zelfbouwkavels en designkavel Prijssehoek

 

 


Nog enkele kavels beschikbaar!
22-06-2016

De eerste bewoners wonen inmiddels met veel plezier in hun eigen droomhuis. Wilt u ook wonen aan de prachtige Lokkershoek? Wees er dan snel bij. Alleen kavel 4 is nog beschikbaar! Dit is een grote kavel die wij in twee kavels splitsen van ongeveer 400 m2 per kavel. Interesse? Neem snel contact op met kavelcoach Merit Snoeier (merit@parijsch.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

 

Er zijn nog slechts enkele kavels beschikbaar aan de Lokkershoek in Parijsch | Culemborg

 


Nog een paar kavels beschikbaar!
23-03-2016

Het gaat goed met de verkoop van de zelfbouwkavels aan de Lokkershoek. Op dit moment is alleen kavel 1 nog beschikbaar. Over een aantal kavels zijn we in gesprek met geïnteresseerden en de meeste kavels zijn onder optie of al verkocht.

 

Zien bouwen doet bouwen
Op veel kavels wordt op dit moment een woning gebouwd. En de eerste bewoners hebben zelfs al hun intrek genomen in hun nieuwe zelfbouwwoning!

 

Zelfbouwkavel in Parijsch Culemborg in aanbouw

Zelfbouwkavel in Parijsch Culemborg in aanbouw

Zelfbouwkavel in Parijsch Culemborg in aanbouw

 


Start verkoop woon-werkkavels op 26 augustus a.s.
16-07-2015

Woensdag 26 augustus a.s. start de verkoop van drie woon-werkkavels en een woonkavel aan de Prijsseweg in Culemborg. De kavels liggen in het hart van de succesvolle wijk Parijsch aan de noordrand van het winkelcentrum Parijsch. Dichtbij het treinstation en de A2 en op slechts 30 minuten verwijderd van zowel het centrum van Utrecht als ’s-Hertogenbosch.

 

Er komen nu vier kavels in de verkoop. Drie woon-werkkavels aan de noordkant en één woonkavel aan de zuidkant van het perceel. De woon-werkkavels worden voor € 455,- per vierkante meter verkocht en de woonkavel voor € 435,- per vierkante meter. Beide prijzen zijn vrij op naam, dus inclusief btw en bijkomende kosten.

 

Lees verder over de woon-werkkavels

 


Veel belangstelling voor Zelfbouwkavels Lokkershoek
17-06-2015

De belangstelling voor de zelfbouwkavels aan de Lokkershoek houdt aan. Er zijn recent weer kavels verkocht en onder optie genomen. Hieronder een overzicht van de kavels die nog beschikbaar zijn:

Actueel overzicht van de zelfbouwkavels aan de Lokkershoek die nog beschikbaar zijn


Bezoek de ZelfbouwZaterdag op 18 april
11-05-2015
ZelfbouwZaterdag Parijsch op 18 april 2015

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek de ZelfbouwZaterdag Parijsch op 18 april

Op zaterdag 18 april vindt tussen 13.00 en 16.00 uur de eerste ZelfbouwZaterdag plaats in Parijsch. Het evenement wordt gehouden in de Skybox van CV Parijsch aan de Distelvlinderlaan 102 in Culemborg. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om zelf uw woning te (laten) bouwen? Tijdens de ZelfbouwZaterdag kunt u vrijblijvend in gesprek met onder meer architecten, aannemers en de kavelcoach van de CV Parijsch.

 

U kunt zich tijdens de ZelfbouwZaterdag op verschillende manieren oriënteren op het (laten) bouwen van uw ideale huis. Vanaf 13.30 uur is het mogelijk te speeddaten met onder meer een architect, aannemer en kavelcoach. Zo bent u er zeker van dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Aansluitend is er een kavelmarkt waar u informatie kunt verzamelen over verschillende thema´s rond zelfbouwen en uiteraard de beschikbare kavels in Parijsch. Tussendoor zijn er rondleidingen langs de kavels, zodat u de bijzondere kwaliteiten van het gebied zelf kunt ervaren.

 

Voorlopig programma

13:00 uur:    Ontvangst
13:15 uur:    Opening
13:30 uur:    Speeddaten (4 rondes van 10 minuten; met o.a. architect, kavelcoach, aannemer, conceptontwikkelaar!)
14:30 uur:    Kavelmarkt (met o.a. rondleiding langs beschikbare kavels)
16:00 uur:    Afsluiting

 

Ga tijdens de ZelfbouwZaterdag in gesprek met onder meer de volgende partijen:

- Aannemers: Van Arnhem Bouwgroep / Rasing Bouw

Totaalconcept bouwers: Brummelhuis

- Architecten: Krijger en Wagter / Alexandra Dietzsch

- Hypotheekadviseur: Gooische Raadkamer

- Interieurarchitect: Plein85

- Tuinarchitect: Arie Tuinarchitectuur

- Makelaar: Pim van Veen Makelaardij

- Kavelaanbieder: CV Parijsch


Eerste kopers aan de slag met hun droomhuis
28-01-2015

De eerste kavels zijn verkocht en op verschillende kavels is een optie genomen. Op dit moment zijn waterkavels 15, 16 en 17 verkocht. Er is nog slechts één waterkavel over; kavel 14. Voor deze kavel hebben verschillende geïnteresseerden zich gemeld, maar er is nog geen optie genomen. Heeft u interesse in de allerlaatste kans om direct aan het water van de Lokkershoek uw droomhuis te bouwen? Wees er dan snel bij en neem contact met ons op!

 

Naast de vier waterkavels liggen veertien zelfbouwkavels. Op de kavels 10, 13 en 18 is een optie genomen. De geïnteresseerden maken op dit moment gebruik van de optietermijn van drie maanden om mooie plannen voor hun droomhuis uit te werken en te bespreken met het kwaliteitsteam.

 

Vraag het de kavelcoach

Onze kavelcoach is met verschillende geïnteresseerden in gesprek over de mogelijkheden van de andere kavels. Wilt u net als anderen ook uw droomhuis (laten) bouwen op een eigen kavel bij het water van de Lokkershoek? Neem dan vrijblijvend contact op met kavelcoach Merit Snoeijer, via merit@parijsch.nl. Zij beantwoordt graag uw vragen en kan u alles vertellen over de kavels en alle mogelijkheden.


Succesvolle informatieavond over zelfbouwen
27-11-2014

De informatieavond over zelfbouwen in Parijsch in Culemborg was een succes!

Op 26 november 2014 vond een informatieavond plaats over zelfbouwen in de nieuwe woonbuurt aan de Lokkershoek in Parijsch. Tijdens de avond gingen geïnteresseerden in een zelfbouwkavel in gesprek met medewerkers van CV Parijsch. Inmiddels is de eerste kavel verkocht, zijn er drie onder optie en hebben zich voor vijf andere kavels geïnteresseerden gemeld.

 

“Vanuit de CV Parijsch merken we dat er veel belangstelling is voor de mogelijkheid om zelf je woning te bouwen. Wij gaan graag met mensen over die mogelijkheden in gesprek. Daarbij laten we ook zien dat het lang niet zo ingewikkeld is als veel mensen soms denken”, vertelt kavelcoach Merit Snoeijer van CV Parijsch. Dat veel mensen overwegen om zelf hun woning te bouwen, bleek tijdens de informatieavond. Al direct om half zeven liepen de eerste geïnteresseerden binnen en rond half tien vertrokken de laatsten.

 

Oriënteren
Bezoekers van de informatieavond klopten met uiteenlopende vragen bij kavelcoach Snoeijer en haar collega’s aan. “Sommige belangstellenden hadden allereerste oriënterende vragen en anderen legden al een concreet ontwerp voor een woning voor. Eén bezoeker had al een optie op een kavel en kwam naar de bijeenkomst om nieuwe buren te ontmoeten. De bijeenkomst was zeker een succes!” Kavelcoach Merit Snoeijer, ontwikkelmanager Wout van der Heijden, en stedenbouwkundig supervisor Rob van der Velden stonden met zichtbaar plezier alle bezoekers te woord.

 

Wilt u ook in gesprek over de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te bouwen in Parijsch? Neem dan contact op met kavelcoach Merit Snoeijer via merit@parijsch.nl of 06 3308 9554.


26-11: Informatieavond Zelfbouwen in Parijsch
05-11-2014

We nodigen u graag uit om van gedachten te wisselen over het bouwen van uw droomhuis op één van de zelfbouwkavels in Parijsch in Culemborg. Komt u op woensdagavond 26 november a.s. tussen 18.30 uur en 21.30 uur bij ons langs?

 

Op dit moment werken wij door weer en wind om Parijsch uit te breiden met mooie, nieuwe woningen. En geïnteresseerden smeden volop plannen voor de zelfbouwkavels bij het meertje de Lokkershoek. Vier van de achttien zelfbouwkavels zijn inmiddels onder optie en over vijf kavels zijn we in gesprek. Ook in de buurt van de zelfbouwkavels gebeurt veel: er zijn in het buurtje aan de Lokkershoek al 80 woningen verkocht! Daarnaast krijgt ook de infrastructuur steeds meer vorm: sinds deze week is een tijdelijk fiets/wandelpad gereed, dat van het buurtje naar het winkelcentrum van Parijsch loopt.

 

We gaan graag met u in gesprek over het bouwen van uw droomhuis op een eigen kavel in Parijsch. Daarom nodigen we u uit voor een informatieavond op woensdag 26 november 2014. Tussen 18:30 uur en 21:30 uur kunt u binnenlopen bij CV Parijsch aan de Laan naar Parijsch (in de bouwkeet naast de opvallende gele bouwkeet van de firma Mourik). De koffie en thee staan voor u klaar! Ontwikkelmanager Wout van der Heijden, kavelcoach Merit Snoeijer en een lid van het kwaliteitsteam zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

 
Komt 26 november a.s. u niet goed uit? Neem dan contact op met kavelcoach Merit Snoeijer om een afspraak op een ander moment te maken, via merit@parijsch.nl.

Waterkavels nu in verkoop via 'wie het eerst komt, ...'
06-08-2014

Vrijdag 11 juli jl. verliep de inschrijvingstermijn voor de vier Waterkavels aan de Lokkershoek in Culemborg. We hebben in de afgelopen maanden veel geïnteresseerden gesproken. Voor sommigen bleek de biedingsprocedure een drempel om tot een bod op een Waterkavel over te gaan. Er zijn 11 juli geen Waterkavels verkocht. Daarom hebben we de verkoopprocedure aangepast.

Vanaf nu gaan we één-op-één in gesprek met geïnteresseerden voor een kavel, vanuit het principe ‘wie het eerst komt’. Indien u na een gesprek serieuze interesse heeft, dan tekent u binnen twee weken een optieverklaring. Hierna heeft u een optie voor drie maanden op uw kavel naar keuze. In deze drie maanden kunt u een ontwerp laten maken en daarmee voldoende zekerheid krijgen van uw bank of u de kavel en het huis kunt financieren en van het Kwaliteitsteam Parijsch of u uw droomhuis kunt bouwen. 
 
De kavels hebben vaste prijzen. Voor de zelfbouwkavels geldt een prijs van € 450,-- vrij op naam per vierkante meter, voor de vier waterkavels € 465,-- vrij op naam per vierkante meter. 
 
Bent u geïnteresseerd in een zelfbouw- of waterkavel in Parijsch? Meld u dan direct aan bij de CV Parijsch, door een mail te sturen met uw contactgegevens en kavelvoorkeur naar wout@parijsch.nl. Voor vragen kunt u ook bellen op onderstaand nummer.

Het Kwaliteitsteam zit maandag 16 juni voor u klaar
11-06-2014

Maandag 16 juni a.s. kunnen geïnteresseerden in een Waterkavel of Zelfbouwkavel de wensen voor hun droomhuis met het Kwaliteitsteam bespreken. Het Kwaliteitsteam denkt graag met u mee over een ontwerp dat past binnen het bestemmingsplan, kavelpaspoort en beeldkwaliteitsplan. U bent tussen 18.00 uur en 21.00 uur van harte welkom. Wilt u van deze mogelijkheid gebruikmaken? Meld u dan aan bij Wout van der Heijden, via wout@parijsch.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de definitieve tijd en locatie.

 

Kavelparade Culemborg trekt veel geïnteresseerden
26-05-2014

Afgelopen zaterdag kwamen veel geïnteresseerden af op de Kavelparade in de nieuwbouwwijk Parijsch-Zuid in Culemborg. De Kavelparade vormde de start verkoop van vier Waterkavels. Deze kavels liggen direct aan het water van de Lokkershoek. Naast de Waterkavels liggen veertien Zelfbouwkavels die onlangs in verkoop zijn gegaan. Zo’n zestig geïnteresseerden maakten zaterdag van de gelegenheid gebruik om de locatie te verkennen en informatie in te winnen over de mogelijkheden om hun eigen huis te bouwen.
 
De vier Waterkavels variëren in grootte van 616 m2 tot 884 m2. De prijzen beginnen bij €277.200 (vrij op naam). Dit zijn minimumprijzen. De verkoop van de Waterkavels vindt plaats volgens een biedingsprocedure. Tot 11 juli om 9.00 uur kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen op één of meer Waterkavels. Voor de veertien Zelfbouwkavels geldt geen biedingsprocedure. Deze kavels staan momenteel al te koop en variëren in grootte van 378 m2 tot 816 m2, met prijzen vanaf €170.100 (vrij op naam). Afgelopen zaterdag konden medewerkers van Pim van Veen Makelaardij al opties op verschillende Zelfbouwkavels noteren.

 

Kavelparade
Veel bezoekers maakten zaterdag van de gelegenheid gebruik om de locatie van de kavels op een bijzondere manier te verkennen. Zo maakten diverse bezoekers een natuurwandeling rond de Lokkershoek onder leiding van een natuurgids. En anderen beleefden de kwaliteiten van het gebied vanuit een kano op de Lokkershoek. Ook mensen die recent in andere delen van de nieuwbouwwijk Parijsch-Zuid een huis hebben gekocht, kwamen spontaan op de Kavelparade af om hun nieuwe woonomgeving te leren kennen.

 

Kom naar de Kavelparade op 24 mei
06-05-2014

Op de locatie van de Water- en Zelfbouwkavels in Culemborg wordt op zaterdag 24 mei van 11.00 tot 15.00 uur een heuse Kavelparade gehouden. Hier kunnen geïnteresseerden beleven hoe het is om op deze locatie aan het water van de Lokkershoek te wonen. Daarnaast is er informatie over de mogelijkheden om zelf een droomhuis te bouwen.

 

Wandel en vaar mee

Tijdens de Kavelparade worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo kunnen bezoekers onder leiding van een natuurgids deelnemen aan een natuurwandeling rond de Lokkershoek. Ook is het mogelijk om de kwaliteiten van de Lokkershoek vanaf het water te beleven. Daarnaast kunnen bezoekers aan de Kavelparade voor een hapje en een drankje terecht op het speciaal aangelegde terras.

 

Aanmelden niet nodig

Geïnteresseerden hoeven zich niet van te voren aan te melden voor de Kavelparade. U bent van harte welkom op de 24ste. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De Kavelparade vindt plaats op de locatie van de Water- en Zelfbouwkavels aan de Wouter Uten Goyelaan / Laan naar Parijsch in Culemborg.

Vier Waterkavels in de verkoop
05-05-2014

Op zaterdag 24 mei start de verkoop van vier Waterkavels. Geïnteresseerden kunnen bieden op een uniek stuk land aan de zandwinplas de Lokkershoek in het stadje Culemborg. Hier kunnen zij hun droomhuis realiseren.

 

De percelen zijn allemaal gelegen aan het water en variëren in grootte van 616 m2 tot 884 m2. De prijzen beginnen bij € 277.200 (vrij op naam). Dit zijn minimumprijzen. De verkoop van de Waterkavels vindt plaats volgens een biedingsprocedure. De bieder met het hoogste bod wordt eigenaar van het perceel.

 

Waterkavels in Parijsch

De Waterkavels in Culemborg zijn onderdeel van de wijk Parijsch. Dit is een nieuwe wijk aan de westkant van het historische stadshart van ‘de Lekstad’. Parijsch is een gezinswijk met verschillende woningtypen: appartementen, rijwoningen, tweekappers en riante villa’s. Ook heeft de wijk een eigen winkelcentrum, sporthal en diverse basisscholen, huisartsen en kinderopvanglocaties.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Waterkavels in Culemborg? Vraag de brochure aan en lees alles over het bouwen van een eigen droomhuis op een bijzondere locatie.